آیا شما هم به دنبال کسب درآمد مستقل هستید؟ آیا می خواهید مهارتهای پولساز را بیاموزید و خودتان رئیس خودتان باشید؟ آیا امکان کار کردن در خارج از منزل را ندارید؟ پس شما تنها یک راه دارید و آن این است که فریلنسر شوید.
قطعا این واژه را تا بحال شنیده اید: «فریلنسر یا آزادکار». فریلنسر به کسی می گویند که خودش آقای خودش است و هر زمان که بخواهد کار می کند، روز یا شب فرقی نمی کند در انتخاب ساعت کار آزاد است. به عبارت دیگر ساده ترین تعریف برای فریلنسر Freelancer این است که پس از آموزش دوره فریلنسری و یادگیری مهارت، بدون اینکه به سازمان یا شرکت خاصی متعهد شود، فعالیت تخصصی خود را برای شرکت و سازمان های مختلف انجام دهد و دستمزدش را دریافت کند.
شرایط فریلنسری چیه؟
نحوۀ همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است. می توانند مستقل کار کنند یا توسط شرکتها به دیگران معرفی شوند. عقد قراردادی رسمی وجود ندارد و کاملا پروژه محور است.
درآمد از راه فریلنسری
میزان درآمد فریلنسرها بنا به مهارت ، تجربه و زمینۀ کاری به روش های مختلف توسط کافرما پرداخت می شود. به صورت روزانه، ساعتی، پس از پایان کار، گرفتن بیعانه قبل از شروع کار دستمزدشان پرداخت می شود.
فریلنسینگ Freelancing
فریلنسینگ Freelancing در لغت به معنای آزادکاری است. نویسندگی، ویراستاری، هنرپیشگی، موسیقی، برنامه نویسی کامپیوتر، طراحی، تصویرگری، مترجمی، بازاریابی، تولید فیلم و محتوا همه و همه از زمینه های مربوط به فریلنسینگ به شمار می رود. که در این میان نویسندگی، تبلیغات، طراحی و مترجمی طرفداران بیشتری را به خود اختصاص می دهد
در دوره فریلنسری با توجه به سطح متقاضی(متوسط یا کاربلد) مفاهیم فریلنسری، راه های پروژه گرفتن و کسب درآمد، نحوه تعامل و متقاعد کردن کارفرما را آموزش می بینید. هم چنین آموزش های پایه و کاربردی برای اکثریت متقاضیان از جمله طراحی گرافیکی، تولید محتوا و مدیریت شبکه های اجتماعی فراهم می گردد. در نهایت با برگزاری جلسات آموزشی به علاوه کارگاه های تجربه می توانید به یک فریلنسر موفق تبدیل شوید و از این راه کسب درآمد خوبی داشته باشید.
امروزه ما بیشتر شاهد این نوع از همکاری هستیم زیرا در این شغل سن و سال مطرح نیست. در هرسنی که باشید می توانید کسب درآمد کنید. فریلنسرها می توانند در آن واحد برای چند کارفرما کار کنند. از مهارتهای مختلف برای پول درآوردن استفاده کنند. مخصوصاً فریلنسری برای کسانی که دوست ندارند با افراد سرو کله بزنند بسیار ایده آل به نظر می رسد. محیط کار نیز به دلخواه خودشان است. فقط کافیست که علاقه، مهارت و توانایی خود را کشف کنید، آنها را پرورش داده و شروع به کار کنید.
نکته آخر اینکه در انتهای این دوره آموزشی راه های گرفتن پروژه، پلتفرم های فریلنسینگ، ابزارهایی که هر آزادکار به آنها نیاز دارد، ایجاد برند کاری و هر آنچه باید راجع به آزادکاری بدانید را خواهید آموخت. تمامی آموزش ها و تجربیات در اختیار شما متقاضی گرامی قرار میگیرد تا تبدیل به یک فریلنسر موفق گردید.